Bécs – Budapest Reptér Transzfer

Bécs és Budapest között a legcélszerűbb, ha taxival vagy busszal utazik:

 

A Mola Bus & Taxi remek választás Budapest és Bécs közötti taxis, buszos vagy minibuszos (1-6 főig) utazásra, transzfer lebonyolításra! Magyarország és Ausztria fővárosa között a távolság körülbelül 250 km, végig autópályán (M1+A4) haladva. A kényelmes, biztonságos utazáshoz elengedhetetlen a minőségi busz vagy taxi, amiket nálunk megtalál, elérhető árakon! Gépjárműveink között szerepel egy luxuskategóriás Mercedes-Benz Sprinter (20+1 fős), melyről talál képeket a honlapon!

Ha Ön a hotelbe vagy a szálláshelyére rendel minket, akkor telefonon felhívjuk vagy a recepción találkozunk a megadott időben és indulhatunk is!

Rendelhet budapesti vagy bécsi repülőtér transzfert is! Ilyen esetben is könnyen megtalál minket, mert a reptér terminálnál várjuk Önöket leszállás után a megadott névtáblával (A4-es papírméret)!

Természetesen a két fővárosba városnézés céljából is utazhat velünk! Igény esetén profi idegenvezetőt is tudunk biztosítani a kiránduláshoz, városnézéshez, szinte bármilyen nyelven (angol, német, orosz, kínai, spanyol, olasz)!

Kérjen ingyenes, részletes árajánlatot, válassza a Mola Bus és Taxi-t, ha precíz fuvarra vagy repülőtér transzferre van szüksége Európa két szép fővárosa: Budapest és Bécs között!

Személyek száma: 1-4 5-6 7-20
Bécs-Budapest Transzfer Hamarosan Hamarosan Hamarosan
Bécs városnézés +4500/ó +6000/ó +7500/ó
Budapest városnézés +4500/ó +6000/ó +7500/ó

Tájékoztató jellegű, forintban (HUF) értendő árak! A magyar és az osztrák autópálya díjakat, reptéri parkolási díjat-áthajtási díjat (2000-4000 HUF) tartalmazzák! A csomagszállító utánfutó szükség esetén díjmentes! Annak autópályadíja bent van a felsorolt árakban! 1-4 főig taxi gépjármű, 5-6 főig minibusz, 7-20 főig turista autóbusz a transzfer jármű! A 21 fő feletti ár 1 db nagy buszra (kb. 55 személyes) értendő! Gyerekülést korlátozott számban tudunk biztosítani! Speciális vagy összetett fuvar esetén ezek az árak nem érvényesek, kérjen pontos árajánlatot!

Vienna - Budapest Airport Transfer