Becsületes Taxi

Létezik még becsületes taxis a mai világban?

Sok ember fejében megfordul ez a kérdés, főleg akkor, amikor kiszáll egy taxiból és azon gondolkodik, hogy átvágta-e vagy tényleg a normális árat fizette-e a szolgáltatásért…És igen, van olyan taxis, aki a becsületes megélhetésért dolgozik, és igen, van olyan taxis aki bizony nem veri át az utasát, abban reménykedve, hogy ha ő becsületes tud maradni, akkor az utasa vissza fogja hívni!

Ilyenek vagyunk Mi is, a Mola Taxi sofőrei! Sőt, az alábbi eset megtörtént:

2016 nyarán eléggé ittas állapotú német fiatalok ültek be az autómba, elvittem őket a megadott címre a normális tarifán. Ez még nem is lenne érdekes. Miután végeztem a fuvarral úgy döntöttem, hogy hazamegyek aludni, mert már reggel 6 óra volt. Mikor hazaértem, akkor láttam a hátsó ülésen, hogy ott hever egy nagyon értékes okostelefon, eszembe is jutott, hogy ez bizony a német fiataloké. Feloldani nem tudtam a telefont, hogy megcsörgessem az utolsó hívott számot, mert csak ujjlenyomatra nyílt a kijelző. Visszamentem a címre, ahol a fiatalok laktak és becsengettem! Boldogan szaladt ki a srác, hogy biztos a telefonját hoztam vissza. Úgy is volt, megkértem, hogy oldja ki a telefont, mert az csak az Ő ujjával működik, és lám: fel tudta oldani a készüléket. Nagyon hálás volt, mondta, hogy fogadjam el legalább a fuvar díjnak az árát.

Ez a fiatal csoport azóta is velem utazik, ha Siófokon nyaralnak és taxira van szükségük, tehát sokkal többet kerestem rajtuk így, mintha eladtam volna a telefont alkatrésznek…

Ebből a sztoriból is látszik, hogy bizony vannak még becsületes taxisok, csak meg kell Őket találni és el kell menteni a telefonszámukat, így mindig nyugodtan és biztonságosan utazhat!

Ide kattintva már hívhatja is a Mola Taxi Siófokot!