Autómentés Siófok

Autómentésre, autómentőre van szüksége Siófokon?

Lerobbant, nem indul az autója vagy balesetet szenvedet és autómentőre, autószállításra esetleg bikázásra van szüksége? Mi ebben is segítünk! Ha Ausztriából, Németországból, Olaszországból vagy bármely más európai országból kell hazahozni az autóját, Mi azt is meg tudjuk oldani olcsó, elfogadható áron, melyet egy modern hidroplatós autómentővel végzünk és 2 személyt tud szállítani, ha esetleg többen vannak, tudunk biztosítani taxit vagy kisbuszt esetleg minibuszt vagy trailer-es (3 tonnás utánfutó) megoldás is lehetséges.

Hidraulikus platós (billenő plató) autómentő: Ez az autómentő 3,5 tonna össztömegű, melynek a platója hidraulikus működtetésű. Az autómentő ledönti maga mögé a földre a platót és így elektromos csörlővel biztonságban felhúzható rá a szállítandó autó, nem kell attól tartani, hogy a kerék lecsúszik a rámpáról. Miután az autó felállt a platóra, a hidraulikus rendszer visszaemeli a helyére a platót.

Emelővillás Pickup speciális autómentő: Szintén hidraulikus működtetésű felépítmény, ami kiválóan használható speciális autómentésekhez. A többi emelővillás autómentővel ellentétben ez az autómentő a magassága miatt mélygarázsokból könnyedén hozza ki a lerobbant autókat. Sárban megsüllyedt autókat is tud mozgatni, mert a terepjáró 4×4-es, azaz összkerékmeghajtású. Szinte bármilyen szűk helyre odafér, ahova egy normális autómentő fizikailag képtelen. Nagyon sok esetben hasznos megoldás lehet ez az autómentő.

Siófok autómentő

3 tonnás autószállító utánfutó: A Mola Autómentésnél 2020-tól már elérhető az utánfutós (trailer) szolgáltatás is. Billenőplatós autószállító utánfutóval dolgozunk, melynek a megengedett össztömege 3000 kg (2300-2400 kg súlyt helyezhetünk az utánfutóra). Autóink tachograph-fal felszereltek, tehát külföldre, nemzetközi utakra is szabályosan használható.

Autómentő utánfutó

 Az siófoki autómentő telefonszámai:

+36 30 946 5555

+36 30 270 6200

 

Autómentés Siófok