Mola Bus & Taxi: Sofőrök

Ismerkedjen meg buszsofőrjeinkkel és taxisainkkal!

Lali-Siófok-Busz-TaxiIfj. Horváth Lajos: “Üdvözlöm! 1986-ban születtem, 19 éves korom óta sofőrködöm, taxizom és 21 éves koromban vizsgáztam le ,D’ kategóriából, ezzel én lettem az egyik legfiatalabb buszsofőr az országban! Fiatal korom ellenére már sok-sok kilómétert tettem meg! Angol nyelven beszélek, így a külföldi utasokkal is könnyen szót értek! 2007 óta buszozom! Én felelek a honlap fejlesztéséért is! Jó utazást kívánok Önöknek!”


Lajos-Busz-Autómentő Horváth Lajos: “Jó napot kívánok! 1956-ban születtem, több, mint 30 éve hivatásos sofőr vagyok! Kezdetben posta teherautón dolgoztam, majd taxiztam és 2003-ban megalapítottam buszos cégemet, melyet fiammal és lányommal irányítok! Rengeteg km van a hátam mögött, újat nem nagyon tud mutatni Európa! Buszozás mellett autómentőzéssel is foglalkozom! Köszönöm, hogy minket választottak!”


Móni-Siófok-Taxi Horváth Mónika: “Üdvözlöm! 1981-ben születtem, lány létemre hamar beleszerettem a vezetésbe, így 20 éves koromban már taxiztam egy kisbusszal! Német nyelven nagyon jól beszélek! A buszra csak beugró sofőr vagyok, mert főállásban autós oktató vagyok egy siófoki autósiskolánál! Én vagyok a cég ügyintézője és én felelek az online rendelésekért! Köszönjük szépen, hogy a Mola Bus és Taxit választották!”