Teherfuvarozás Siófok

Teherfuvarozó Siófok: Áruszállítás, kis billencs teherautó rendelhető! Ez a Mola Tehertaxi!

Vegye igénybe a legújabb szolgáltatásunkat! Ha Önnek áruszállításra, föld szállításra, sóder vagy murva szállításra van szüksége Siófok és vonzáskörzetében (Zamárdi, Balatonföldvár, Balatonvilágos, Balatonszabadi, Ádánd, Ságvár, Balatonendréd), akkor hívjon minket! 3,5 tonna össztömegű (kb. 2-2,5 tonna lehet a rakomány), három oldalra billenthető platós kisteherautóval állunk rendelkezésére. Szinte bármit el tudunk szállítani, fuvarozni! Költöztetést nem vállalunk! Köszönjük szíves megértésüket!

Siófoki Teherfuvarozás:

Építőanyag, vas, fa, táblás anyagok, csövek és szinte bármiféle áru szállítását tudjuk vállalni!

Billencs (akár 2,5 tonna rakomány):

A legjobb és leggyorsabb módja, ha földet, homokot, murvát, sódert vagy kavicsot kell szállítani, mert pillanatok alatt lebillentjük az árut a kívánt helyre, tehát nem kell lapátolni. A plató 3 irányba billenthető!

Mennyibe kerül a fuvarozás Siófokon?

Áraink függnek a szállítandó árutól, mennyiségétől, attól, hogy kell-e rakodót, munkást biztosítani és természetesen a fuvarkörnyezettől és fuvarozási időtől is!

Megbízható, pontos és korrekt cégnek tartjuk magunkat, mert nálunk fontos, hogy az ügyfél elégedett legyen, amivel biztosítjuk magunk felé a további bizalmat is!

A Siófok Teherfuvarozás és Billencs elérhetősége:

+36 30 270 6200

Horváth Lajos (Teherfuvarozó Siófok)

Billencs Siófok